Bridge - LEVI HOME STUDIO

ZENE MINDENEK FELETT!
Social Dance Solutions
Tartalomhoz ugrás
Alapelvek
LEVI HOME STUDIO
A közösségi munkákban már több mint 15 éves múltra tekintek vissza. Tevékenységem 2005. óta változatlanul egy személyben működik Magyarország délkeleti régiójában. Évente több elégedett partnerrel, visszajáró vendégekkel, rendszeres megbízásokkal és egyéni eredményekkel büszkélkedhetem.

A LEVI HOME STUDIO-t a modern alkalmazások, az elvárásokhoz alkalmazkodó széles eszközpark használata, a szakszerűség, a gyors reagálás, az ügyfélorientáltság és a többféle igényt kielégítő, kedvező körülmények jellemzik.

A LEVI HOME STUDIO sikeres működése 5 fő alapelvre épül:
(Használd a navigációs nyilakat <  > !)
Szakértelem
Kizárólag a legjobb eszközökkel dolgozom! Magam felé a legmagasabb szakmai elvárásokat támasztom, így tudom
biztosítani vendégeimnek a kiváló színvonalú szórakoztatást, kikapcsolódást.
Ügyfélközpontúság
Megrendelőim, műsoraim vendégei a legfontosabbak számomra! Igyekszem lehetőségeimhez mérten minden felmerülő igényt és kérést maximálisan kielégíteni. Kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetek a jó és tartós kapcsolatok kialakítására.
Megújulás
A folyamatosan frissülő dalkínálattal repertoárom megújítására kiemelt szerepet fordítok. Mára már szinte minden stílus megújult, modern hangzást kapott, így a "hozzám betérők" széles kínálattal modern zenei környezetben élvezhetik az előadást.
Stabilitás
A hosszú évek során szerzett tapasztalataim, elkötelezett - aktív és önzetlen - hozzáállásom eredményeként stabil kapcsolatokra tettem szert a szakma képviselőivel. Zenész- és vendégköreimben megbízható kollegális csapatok vannak, melyek hosszútávon segítik, motiválják tevékenységem és elősegítik annak gyors, rugalmas, stabil működését.
Megfizethetőség
Tekintettel a LEVI HOME STUDIO sikerére, funkcióim széles skálájára, kedvező feltételek nyújtásával olyan szolgálatokat tudok biztosítani partnereimnek, vendégeimnek, amelyek a hétköznapinál szerényebben élők számára is korrekt és biztonsággal elérhető.
A beérkező tapasztalatok alapján igyekszem a kínálatom bővíteni, fejleszteni, hiszen számomra a vendégeim elégedettsége és a minőségi szolgáltatás nyújtása kiemelten fontos!
Partnerek:
Vissza a tartalomhoz