LEVI HOME STUD!O


A tartalomhoz

horoszkópom


CSILLAGJEGYEM

Bika

1. Jólelkűek

Melegszívűek, segítőkészek és megbízhatóak, akik tudnak titkot tartani. Ha valakinek van egy Bika barátja, az nagy kincs, mert mindig számíthat rá, hiszen anélkül segít, hogy cserében elvárna valamit.

2. Türelmesek

Ezek az emberek nagyon türelmesek, amely manapság nagy kincs, mert ez sikeresebbé teheti őket a párkapcsolatban, vagy a karrierépítésben is. A Bika csillagjegyűek képesek meglátni mindenben a jót, ilyenkor csak arra koncentrálnak, kiiktatva az életükből a türelmet. Jelentéktelen dolgok kapcsán nem háborodnak fel, de ha súlyos probléma történik, akkor felemelik a hangjukat.

3. Határozottak és ambíciósak

Igazán határozott emberek, akik tudják, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Lojálisak, kitartóak és azért küzdenek, hogy megvalósítsák az álmaikat. Sosem tévesztik szem előtt a céljaikat.
4. Van szépérzékük

A Bikák bolygója a szerelem, a szépség jelképe, a Vénusz, ezért különös érzékük van a széphez, az ízléshez, ami gyakran művészi hajlammal is párosul. Remekül öltöznek, stílusosak, elegánsak, kreatívak, egyediek.

5. Ésszerűek

Két lábbal állnak a földön, tudják, hogy mit akarnak, bátrak, aktívak. Terveket készítenek, amelyek mentén precízen dolgoznak és legtöbb esetben el is érik a céljaikat, legyőzve minden akadályt.

6. Békepártiak

Mindig a béke, az egyezségre jutás mellett állnak ki. Ritkán veszítik el a fejüket, de ha ez mégis megtörténik, annak biztos oka van. Számukra nagyon fontos a harmónia, a megértés, egymás segítése.

7. Pragmatikusak

Sosem vesztik el a realitásérzéküket. Mindig jól mérik fel a helyzetüket, tudják, hogy mit kell tegyenek, hogy eljussanak egyik pontból a másikba. Azzal is tisztában vannak, hogy lesznek kudarcok az életben, amelyekkel szembe kell nézni, de tudják, hogy a siker sem fogja elkerülni őket.

8. Nagy munkabírással rendelkeznek

Precízek, kitartóak és szeretnek is dolgozni, feltéve, hogy örömet szerez az, amit csinálnak. Idővel képesek a legmagasabb szintre eljutni, kitanulva egy mesterség, szakma minden apró részletét.

9. Szenvedélyesek

A szerelem minden apró részlete érdekli őket, rendkívül romantikusak, szenvedélyesek, mindig a szépre törekednek. A nők kihívóak, a férfiak pedig vonzóak. A hosszú párkapcsolatok hívei.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe